星辰变:金沙官网app投注-金沙娱乐手机版

金沙官网手机网址

   金沙官网手机网址

   Ta obrazec lahko uporabite za prijavo neželenega učinka, ki se vam je pojavil med uporabo kakšnega izdelka družbe AstraZeneca.

   Zakonsko smo obvezani zbirati poročila o neželenih učinkih in jih, če je potrebno, posredovati pristojnim zdravstvenim organom. V ta namen bodo vaši osebni podatki, ki bi lahko bili uporabljeni za identifikacijo, ob vnosu v našo podatkovno bazo neželenih učinkov dodani kot psevdonim v skladu z zakonskimi določili.

   Če se vam je pojavil neželen učinek ali menite, da imate nek neželen učinek, se morate posvetovati z zdravstvenim delavcem.

   Neželen učinek je pojav neželenega zdravstvenega stanja ali poslabšanje že obstoječega zdravstvenega stanja med izpostavljenostjo ali po izpostavljenosti farmacevtskemu izdelku, ne glede na to, ali je takšen pojav ali poslabšanje ocenjeno kot vzročno povezano z izdelkom ali ne. Neželeno zdravstveno stanje je lahko simptom (npr. slabost v želodcu, bolečina v prsih), znak (npr. hitro bitje srca, povečanje jeter) ali nenormalen izvid preiskave (npr. laboratorijskih izvidov, elektrokardiograma). Dodajte še druge podatke, ki jih zbiramo - npr. preveliko odmerjanje, medsebojno delovanje itn.

     金沙登录网址2061938710
     baiduxml 金沙官网8331澳门